.
Darya Gantura
zaterdag 6 november 2021

Darya Gantura over haar zoontje: “Ik mag er niet aan denken dat hem zoiets zou overkomen”

Ze werd een jaar geleden mama

Darya Gantura, die we allemaal nog kennen als ‘Ella’ uit de gelijknamige telenovelle is deze dagen te zien in de nieuwe Vlaamse bioscoopfilm van Jan Verheyen en Lien Willaert: ‘Red Sandra’. Daarin wordt het verhaal vertelt van William en Olga Massart, ouders van de kleine Sandra. In de film speelt Darya de rol van Olga.

“Olga en William verliezen hun dochtertje door een slepende ziekte. Ik heb zelf een zoontje, Felix, van één jaar oud en ik mag er niet aan denken dat hem iets zou overkomen. Ik hoop dat ik nooit in een situatie als William en Olga zal belanden”, vertelt Darya in Primo.

In de film gaat William Massart de strijd aan met de farmaceutische industrie en politiek. Iets wat Darya waarschijnlijk nooit zou doen. “Ik weet het niet. Als ik logisch nadenk, puur vanuit mijn rationaliteit en mijn gevoel, denk ik niet dat ik zo ver zou gaan. Op een gegeven moment zegt Olga in de film: ‘Graag zien is ook loslaten.’ Ik denk dat ze daar gelijk in heeft. Ik sta ook achter dat idee. Dat zeg ik nu, maar misschien reageer ik hetzelfde als William mocht ik in dezelfde situatie terechtkomen.”

Bio van Darya Gantura

Meer Over:

Darya Gantura