.
Raphael uit Boer Zkt Vrouw 2023
dinsdag 21 maart 2023

De bom barst op de boerderij van Boer Raphaël

Dat zag niemand aankomen

De meest recente aflevering van ‘Boer Zkt Vrouw’ was meteen een erg pittige aflevering. De bom ontplofte volledig op de boerderij van boer Raphaël en er moest dringend worden ingegrepen.

Raphaël was zo ontzettend kwaad op zijn dames dat het niet veel had gescheeld of de boer was zonder vrouw op de boerderij overgebleven.

Jolyn en Katrijn werden van de boerderij gestuurd en enkel Jasha mocht nog blijven om de boer beter te leren kennen. En dat is nog nooit eerder gebeurd in al die seizoenen van ‘Boer Zkt Vrouw’.

Dat Raphaël de hele situatie nog niet heeft kunnen verteren, kunnen we afleiden uit de reactie die VTM geeft aan Dag Allemaal. “Raphaël is over zijn toeren en heeft wat tijd nodig voor zichzelf”, klinkt het daar.

Dina Tersago geeft wel een extra woordje uitleg aan Dag Allemaal. “Hij had iets anders verwacht van zijn deelname. Hij keek er zo hard naar uit en verlangde oprecht naar een relatie. Het overkwam hem al vaak dat hij de beste vriend werd van een meisje, maar het kwam nooit tot een relatie. De teleurstelling is dus heel groot dat het zo snel fout is gelopen met Jolyn en Katrijn.”