.
Katja Retsin en Sverre Denis
woensdag 5 juli 2023

Deze artiesten komen naar Vlaanderen Muziekland in Dendermonde

Wat een leuke namen.

Na een pauze van maar liefst 9 jaar is het populaire Vlaanderen Muziekland dankzij Proximus-zender Pickx+ terug van nooit weggeweest! De muzikale karavaan houdt zoals het hoort opnieuw halt in verschillende Vlaamse gemeentes. Naast presentatoren Katje Retsin en Sverre Denis is er ook steeds een rits Vlaamse topartiesten van de partij. DJ Dimitri d'Anvers verzorgt het voorprogramma en The Starlings en Stan Van Samang of Udo sluiten de avond in glans af. Eén ding is zeker: Vlaanderen Muziekland is helemaal terug!

Meezingen en -dansen op Muziekland Vlaanderen vanuit de huiskamer kan via Pickx+ steeds op donderdag vanaf 21u15, met heruitzendingen op zondag om 12u en 22u15 én dinsdag omstreeks 18u. Daarna wordt de uitzending ook herhaald op Pickx Live. De social media van Pickx+ geven dankzij Jérémie Vrielynck een exclusieve blik achter de schermen.

Donderdagavond start het voorprogramma om 19 uur, de opname start om 20.30 uur en zal gevolgd worden door enkele extra optredens. Maar wie zit er in de opname in Dendermonde?
Stan Van Samang
Gers Pardoel
Cherine
Isabelle A
Get Ready
The Starlings & Ozark Henry
Samson & Marie
Achteraf kan je nog genieten van een optreden van The Starlings en Stan Van Samang.

Iedereen welkom, Katja Retsin en Sverre Denis zullen jullie met open armen ontvangen.

Meest recente foto’s van Stan Van Samang, Gers Pardoel, Chérine, Isabelle A, Get Ready, The Starlings, Ozark Henry, Samson & Marie, Katja Retsin en Sverre Denis: