.
Dziubi Steenbergen en Brecht De Geyter
zondag 18 september 2022

Dziubi uit Blind Getrouwd: “We zijn ook maar gewone mannen”

Ze zijn de opvolgers van Christophe en Nick

Enkele seizoenen geleden nam voor het eerst een homokoppel deel aan ‘Blind Getrouwd’. Nick Laenen en Christophe Ramont leken een match made in heaven, maar toch bleef hun relatie niet duren. Dit jaar staan hun opvolgers al klaar en dat zijn Dziubi Steenbergen en Brecht De Geyter.

Christophe en Nick waren erg populair bij de kijkers, en dat lijkt het nieuwe koppel ook te zijn. “Het zou fijn zijn mochten Brecht en ik Vlaanderen kunnen tonen dat er niets raars is aan zo’n relatie. Brecht en ik zijn, net zoals Christophe en Nick, gewone mannen, weet je wel”, zegt Dziubi in Tv Familie.

Het is nog altijd een jammerlijk feit dat heel wat homomannen veel commentaar krijgen te verwerken wanneer ze uit de kast komen. Gelukkig viel het bij Dziubi allemaal goed mee.

“Ik had daar schrik voor alvorens ik uit de kast kwam. Maar dat is allemaal beperkt gebleven. Ik ben trouwens actief bij de Antwerp Pride. Ik laat mijn stem dus wel horen.”

Net zoals Brecht was ook Dziubi 21 toen hij zichzelf outte naar de buitenwereld toe. Hij werd net zoals Brecht geregeld gepest en dat kwam vooral doordat sommigen al doorhadden dat hij op jongens viel. “Maar toen ik uit de kast kwam, was het alsof er een gewicht van m’n schouders viel. Sindsdien kan ik helemaal mezelf zijn in het leven. En wie weet aan de zijde van Brecht. Het belooft nog een intense trip te worden.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Dziubi Steenbergen

Meer Over:

Dziubi Steenbergen

Bio van Brecht De Geyter