.
News Image

Family Radio is toe aan slotweekend op Jaarbeurs Gent

Zaterdag is er eerst een show van Miss Coast Belgium.


Wie nu zaterdag naar de jaarbeurs te Gent trekt voor het slotweekend kan in Hal 7 van Flanders Expo schoon volk ontmoeten. Om 14 uur worden de finalistes van Miss Coast Belgium geïnterviewd door Family Radio. Meteen daarna zullen ze hun laatste (zomer)show verzorgen alvorens af te reizen naar het Turkse Antalya om zich voor te bereiden op de finale die plaatsvindt op zaterdag 14 oktober in Casino Kursaal te Oostende.

Na deze wervelende show is er ook nog een gewone vrolijke vriendenbus met o.a. Take II, 2 Fabiola, Loredana, Filip D’haeze, Herbert Verhaeghe, Tony Servi, Sasha & Davy, Ingrid & Xavier, Doran en Ellis (Elke Taelman)



Ook zondag tussen 15 en 18 uur is er een show van Family Radio in Hal 7 van Flanders Expo met o.a. Christof Chapsis, Danny De Roover, Davy Dilamo, Johan Veugelers en Patrick Onzia.



Tekst: Nico Vanaken


Meest recente foto’s van 2 Fabiola, Loredana, Filip D'Haeze, Herbert Verhaeghe, Sasha & Davy, Doran, Elke Taelman, Christof Chapsis, Danny De Roover, Davy Dilamo, Johan Veugelers en Patrick Onzia: