.
News Image

Groot moment in carrière Jo Vally breekt aan

Pop-Symfonisch concert en groot verzamelalbum komen eraan.


Jo Vally kijkt reikhalzend uit naar 6 oktober. Dan vindt in het Kursaal te Oostende zijn uniek Pop-Symfonisch concert plaats voor zijn 40-jarige carrière. Tickets reserveren kan via ticketmaster.be, telefonisch op 0900/40.850 of 0479/96.66.91 of via mail op fanclub@jo-vally.be.

Later volgen er nog heel wat voorstellingen van 40 jaar Jo Vally Unplugged. Tussen 9 oktober 2018 en 3 mei 2019 vinden deze shows achtereenvolgens plaats in Heusden-Zolder, Wervik, Geel, Izegem, Meise en Zonhoven. Alle info vindt u terug op jo-vally.be.



De zanger staat dus 40 jaar op de planken en dat is niet niets. Vorige week ging het album 40 jaar Jo Vally - De 100 Allerbeste in productie om net op tijd klaar te zijn voor zijn jubileumconcert. Op 6 oktober zal er tijdens dat concert voldoende stock aanwezig zijn. Wie het album ter plaatse koopt, krijgt er een exclusieve (echte) foto bij die Jo persoonlijk zal signeren.



Het album bevat dus 100 nummers, waaronder ook 5 nieuwe songs die voor het eerst op cd beschikbaar zullen zijn. Het nieuwe album zit verpakt in een prachtige luxe-verpakking en telt maar liefst vijf schijfjes voor urenlang luisterplezier.

Wie het album 40 jaar Jo Vally - De 100 Allerbeste graag in huis wil halen, desnoods op de datum van verschijnen op 5 oktober, kan hem bestellen via deze link.



(Nico Vanaken)

Bio van Jo Vally

Meer Over:

Jo Vally