.
Ingrid uit B&B Zoekt Lief
dinsdag 2 juli 2024

Ingrid uit ‘B&B Zoekt Lief’: “Hij vroeg nooit wat we wilden” 

Ze werden niet goed behandeld 

Haar avontuur aan ‘B&B Zoekt Lief’ zal bij Ingrid nog lang blijven nazinderen. Zij ging in op het oproepfilmpje van Jelmont, maar dat had ze misschien beter niet gedaan.

Niet alleen was ze over haar overnachtingsplaats niet te spreken, maar ook over het eten was Ingrid alles behalve tevreden.

“We hebben zeven dagen brood gegeten, oud brood dan nog. Bij ons was het zo dat de B&B-uitbater 's morgens aan de tv-ploeg een briefje moest geven met de boodschappen. Maar Jelmont bestelde gewoon bier, wijn, koffiepads en pizza voor zichzelf. Aan ons vroeg hij nooit wat wij wilden hebben. 'En wij dan?' vroeg ik. 'Er ligt nog een bakje brood, eet dat maar op', luidde het antwoord. Moesten wij van dat oud brood eten”, getuigt ze in Dag Allemaal.

De sfeer was alles behalve plezant en Ingrid denkt er eigenlijk liever niet meer aan terug. De sfeer daalde al heel snel onder het vriespunt.

“Die man was een beetje - hoe moet ik het zeggen – verbitterd. Hij is na 20 jaar gescheiden van zijn vrouw, en hij had een gezondheidscentrum in Nederland. Hij is eigenlijk vertrokken naar Portugal om er een nieuw leven te beginnen.”