.
Jelmont uit B&B Zoekt Lief
zaterdag 17 augustus 2024

“Jelmont uit (B&B Zoekt Lief) zou zijn zaak eigenlijk moeten sluiten” 

Hij is niet in orde 

De deelneemster van ‘B&B Zoekt Lief’, die te gast waren bij Jelmont, zijn heel erg geschrokken over wat ze onlangs te horen hebben gekregen over Jelmont en zijn verleden als psychotherapeut.

Hij heeft ontucht gepleegd met twee patiënten en is hiervoor veroordeeld in 2017. Hij heeft twaalf maanden celstraf gekregen, waarvan 8 met uitstel.

Er zijn ook soortgelijke verhalen van kandidates Ingrid en Vicky tijdens hun verblijf in zijn ‘B&B’. Vicky zou namelijk te maken hebben gekregen met ongepaste aanrakingen.

“We mogen blij zijn dat er niks ergers is gebeurd, want dat had perfect gekund. Wanneer de cameraploeg wegging 's avonds, bleven wij achter bij een dronken, agressieve man. Dan vertelde hij dat hij er al twee keer aan gedacht had om onder 'n trein te springen, en meteen erna begon hij te roepen dat we moesten zwijgen”, klinkt het bij kandidate Ingrid in Dag Allemaal.

Maar daar stopt het niet bij. De B&B van Jelmont zou ook geen vergunning hebben en zou dus eigenlijk niet mogen bestaan. ‘Dat ze eens beginnen met hem daarover aan te pakken en z’n zaak te sluiten’”, besluit ze.