.
Jeremie Vrielync
maandag 11 juli 2022

Jérémie Vrielynck: “Daar komt jaloezie bij kijken”

Hij maakt prikkelende videoclips

Wie regelmatig naar Ment Tv kijkt zal Jérémie Vrielynck wel al een keertje zien passeren hebben. De zanger is pas begonnen aan zijn carrière hoewel hij toch al een aantal jaar bezig is.

De zanger bracht al enkele singles uit en daar hoorde ook elke keer een mooie videoclip bij. Videoclips die toch af en toe behoorlijk prikkelend waren. Iets waar zijn partner Julie geen problemen mee heeft.

Jérémie leerde Julie kennen tijdens zijn opleiding aan het conservatorium en gaan binnenkort verhuizen naar Geel. “Julie moet als actrice soms ook met andere mannen kussen. Natuurlijk komt daar een beetje gezonde jaloezie bij kijken, maar zo werkt het nu eenmaal”, zegt Vrielynck in Dag Allemaal.

In het huis dat Julie en Jérémie hebben gekocht is er ook plaats voorzien voor een muziekstudio. Want hij is naast zanger ook producer. Zo werkt hij regelmatig samen met Wim Soutaer.

“Sommige dagen werk ik van 10 uur ’s ochtends tot 4 uur ’s nachts. Het klopt dat ik daardoor Julie niet zo vaak zie, maar gelukkig werk ik thuis en springt ze af en toe eens binnen om iets te drinken te brengen. En als ik een nummer produceer, zingt ze al eens de backings in.”

Bio van Jérémie Vrielynck

Meer Over:

Jérémie Vrielynck