.
Karen Damen in Familie - aflevering 7099
zaterdag 1 april 2023

Karen Damen: “Het mocht wat meer zijn dan wat losse flodders”

Ze gaat er weer voor

Karen Damen heeft altijd wel graag in de belangstelling gestaan. Was het niet als K3’tje, dan was het samen met James Cooke of zelfs solo. Binnenkort komt ze met een onewomanshow en dan zijn terug alle ogen op haar gericht.

“Het is misschien lelijk om te zeggen, maar ik hou van aandacht. Toen ik het enkele jaren geleden al eens kleinschalig probeerde om een onewomanshow te proberen, had ik al het idee of ik niet met zo’n soort show moest gaan rondtrekken. Maar ik deed er toen niks mee”, klinkt het bij Karen in Dag Allemaal.

Toen William Vaessen, alias Niels William Karen op hetzelfde idee bracht, besloot Karen dat het inderdaad tijd was om het toch maar eens te proberen. Toen ze William voorstelde dat hij terug de touwtjes in handen zou nemen en haar zou helpen, kwam alles in een stroomversnelling.

Dat alles doet ze in combinatie met ‘Familie’, dat op vijf minuten van haar deur wordt opgenomen. Een grote luxe voor Karen. Dat haar carrière terug in een stroomversnelling komt, is weer even wennen.

“Het mocht voor mij gerust weer wat meer zijn dan losse flodders. Toen ik het nieuws aan Kristel vertelde, zei ze: ‘Ge weet waar ge aan begint, ge kent hem, hé’. Ik weet dat het tempo weer wat hoger zal liggen, maar dat vind ik goed. William heeft goede ideeën, heeft een plan met mij en weet welke richting hij uit wil. De trein begint weer te rijden en dat vind ik fantastisch.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Karen Damen

Meer Over:

Karen Damen