.
Karista uit The Voice Kids
donderdag 23 juni 2022

Karista uit ‘The Voice Kids’: “Ik heb al een plan B klaar”

Maar ze zou toch liever zingen

Amper veertien is ze, maar toch wist Karista Khan met haar ongelooflijke stem ‘The Voice Kids’ te winnen. Samen met haar coach Duncan Laurence werkte ze aan haar zelfvertrouwen en stem en bloeide ze helemaal open op het podium.

Karista mocht ook een single opnemen en zo komt een grote droom van de jonge zangeres uit. Ze hoopt dan ook vurig dat ze deze zomer vaak zal mogen kunnen optreden.

“Het is een droom om fulltime zangeres te worden en gospelmuziek te brengen, maar ik ben ook realistisch genoeg om te denken dat dat allemaal niet zo makkelijk is”, vertelt ze aan Story.

Maar mocht zangeres worden niet lukken, dan heeft de zangeres al een plan B klaar. “Ik zou misschien wel iets met neuropsychologie willen doen. De werking van het brein en hoe mensen denken boeit me enorm.”

Als deelnemer aan het programma moesten opnames en coachingsessies vaak gecombineerd worden met school. Dat zorgde ervoor dat Karista een pittige periode door moest. “Zeker in de examenperiode. Maar gelukkig heeft mijn school nooit geleden onder de opnames. Het was vooral een kwestie van goed plannen. En ik kon ook rekenen op steun van leerkrachten en klasgenoten, dat hielp wel.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Karista Khan

Meer Over:

Karista Khan