.
Karista uit The Voice Kids
zaterdag 18 juni 2022

Karista wint ‘The Voice Kids’: “Ik mag altijd bij hem aankloppen”

Ze zat in Team Duncan

Karista Khan is de meest recente winnares van ‘The Voice Kids’. Ongeveer anderhalve maand moest ze verzwijgen dat zij het programma had gewonnen en dat heeft haar behoorlijk wat moeite kost.

Ze blikt met grote tevredenheid terug op haar avontuur in Story. “Het was een van de mooiste ervaringen uit mijn leven. Op een podium staan, liedjes zingen en mensen raken, dat is zo leuk. Ik heb me ontzettend geamuseerd, ook achter de schermen. Ik heb veel vrienden gemaakt. Ik zou ook zo meteen weer meedoen.”

De jonge zangeres heeft veel te danken gehad aan haar coach Duncan Laurence. Hij zorgde er mee over dat Karista de overwinning dit jaar op haar naam mag schrijven.

“Ik ben helemaal opengebloeid op het podium en dat heb ik echt te danken aan Duncan. Dankzij hem geloof ik meer in mezelf en straal ik ook meer zelfvertrouwen uit op het podium. Vroeger twijfelde ik teveel aan mijn zangtalent, maar Duncan heeft me een goeie boost gegeven.”

Nu het programma erop zit, is ook het contact met haar coach wat geminderd. Ze hoorde hem nog één keer via een videocall en daarna niet meer. Maar dat vind Karista prima. Duncan woont in het buitenland, dus het is niet zo eenvoudig om contact te houden.

Maar als ik advies of tips nodig heb, mag ik altijd bij hem aankloppen. Hij is ook laaiend enthousiast over mijn eerste single: ‘Shackles’”, klinkt het tevreden.

Download onze app voor iOS of Android