.
Karista uit The Voice Kids
dinsdag 14 juni 2022

Karista Khan: “Gelukkig heb ik veel discipline”

Ze zingt al heel lang

Toen Karista Khan ‘The Voice Kids’ won was niet alleen zij door het dolle heen, maar ongetwijfeld ook haar familie. Er wordt vaak de gelijkenis gemaakt met Grace, de winnares van ‘The Voice van Vlaanderen’ en dat vindt Karista een erg mooi compliment.

Zelf kijkt ze heel erg op naar Chandler Moore, een Amerikaanse gospelzanger. “Zoals hij muziek maakt…cool! Ik zing zelf ook in een kerkkoor, bij mijn tante in Nederland”, klinkt het in Dag Allemaal.

Gospel zingen en zingen in een koor, het is niet iets wat iedere veertienjarige doet. Maar voor Karista is het een ideaal communicatiemiddel met God. Ze houdt enorm van de boodschap van hoop en bemoediging die in Gospel zit.

Zo jong en godsdienst hip vinden, het is iets wat je niet vaak ziet. Maar Karista zelf heeft toch een aantal christelijke vrienden met wie ze diepgaande gesprekken kan voeren over het geloof.

“Zo praten wij heel vaak over met welk perspectief wij naar een vers in de bijbel kijken. Dat zijn best serieuze gesprekken.”

De showbizz is geen wereldje waar alles rozengeur en maneschijn is en waar alles gaat zoals je dat wil. Maar de ouders van Karista kijken erop toe dat ze haar school toch nog altijd voorrang blijft geven. “Ik heb gelukkig veel discipline en ga school zeker niet verwaarlozen. En gelukkig hebben mijn ouders er ook het volste vertrouwen in.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Karista Khan

Meer Over:

Karista Khan