.
Karista uit The Voice Kids
vrijdag 10 juni 2022

Karista, winnares van The Voice Kids: “Er was meteen een klik”

Ze wou voor iemand anders kiezen

Karista Khan is de winnares van ‘The Voice Kids’ en daarmee heeft ze haar coach en nieuwkomer Duncan Laurence ongelooflijk trots gemaakt. Maar niet alleen Duncan is ontzettend trots, ook de familie van Karista kan niet gelukkiger zijn.

Karista had zich ingeschreven voor het programma, maar niet met de ambitie om ook te winnen. Het draaide de jonge zangeres vooral om ervaring opdoen.

“Dat ik als eerste zou eindigen, dat had ik nooit gedacht. Eigenlijk hou ik ook niet zo van die al die aandacht, maar ik ben wel heel blij natuurlijk”, lacht ze in Dag Allemaal.

Heel wat kinderen kozen dit seizoen voor Duncan als coach en dat is toch heel opmerkelijk. Ook Karista twijfelde niet lang over haar beslissing.

“Ik kende zijn Songfestivalliedje wel, maar Duncan zelf niet echt. Mijn eerste idee was om Laura Tesoro te kiezen. Maar tijdens mijn blind auditions draaide Duncan zich ook om, hij keek naar mij en ik naar hem en er was meteen een klik. Dat hij het Songfestival heeft gewonnen en veel extra ervaring heeft, is mooi meegenomen. Hij is bovendien ook heel zorgzaam en lief.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Karista Khan

Meer Over:

Karista Khan