.
Laura Tesoro
woensdag 27 oktober 2021

Laura Tesoro had het moeilijk met scheiding ouders

Ze vond haar uitlaatklep in de muziek

Laura Tesoro was nog een jong meisje van 11 jaar toen haar ouders besloten om te scheiden. Net op een keerpunt in Laura’s leven, want ze stond op het punt om naar de middelbare school te gaan. Heel wat kinderen hebben het niet gemakkelijk wanneer hun ouders gaan scheiden en dat was bij de zangeres niet anders.

“Met die samenloop van omstandigheden had ik het moeilijk. Logisch en helemaal niet raar, alle kinderen die het meemaken weten waarover ik het heb. Alles wat je gewoon bent, verandert. Ik voelde me soms de bemiddelaarster, wilde voor allebei goed doen. Maar dat is niet gemakkelijk als twee mensen het niet met elkaar eens zijn. Je zit midden in een situatie waar je eigenlijk niks mee te maken hebt.”

Maar Laura had ondertussen haar uitlaatklep gevonden. “Ik deed de musical ‘Annie’ en een jaar later ‘Ketnetpop, dat had ik echt nodig. Maar mijn ouders zeiden: ga toch maar eerst goed studeren.”

Laura werd gelukkig van muziek en alles wat er bij kijken kwam. Maar op school vonden ze haar een buitenbeentje, anders dan de anderen. In het derde middelbaar kwam daar gelukkig verandering in en ging Tesoro woordkunstdrama volgen. “Daar hebben ze me keihard gesteund, helemaal anders dan in de jaren middelbare school.”

Bio van Laura Tesoro

Meer Over:

Laura Tesoro