.
Leo Madder
vrijdag 10 februari 2023

Leo Madder: “Het heeft lang geduurd voordat ze over hem kon spreken”

Hij verloor zijn zoon

De familie van Leo Madder was behoorlijk gebeten door de acteermicrobe. Niet alleen Leo zelf hield van acteren, ook zoon Donald kreeg de acteermicrobe al snel te pakken. Jammer genoeg kwam Donald te overlijden en wist hij zijn carrière niet verder uit te bouwen.

De kleinkinderen van Leo hebben dan weer hele andere interesses. Zo baat Zeno samen met een vriend een Airbnb uit in Fuertaventura. De zus van Zeno heeft dan weer een master in biologie en gaat doctoreren.

“En dan is er nog mijn andere kleinzoon die een boot uitbaat in Madeira. Zijn zus is nog maar 16 en studeert nog. Maar geen van hen heeft een ambitie om in mijn voetsporen te treden”, zegt Leo in Dag Allemaal.

Zeno en Zoë zijn de kinderen van Donald Madder en verloren dus al heel vroeg hun vader. Ze waren amper vijf jaar.

“Hun moeder en hun grootmoeder hebben dat gemis goed opgevangen. Op bepaalde momenten zei Zeno tegen mij: ‘Ik weet niet wat ik mis, want ik heb nooit een papa gekend.’ Hij praat soms wel over zijn vader. Dan vraagt hij hoe Donald iets zou aanpakken. Bij Zoë heeft het iets langer geduurd vooraleer ze over haar papa kon spreken.”

Bio van Leo Madder

Meer Over:

Leo Madder