.
Melissa Hendrikx
woensdag 1 juni 2022

Melissa Hendrikx: “Dat het me lukte, vond ik onwaarschijnlijk”

"Ik kon het eerst niet geloven"

Een rol krijgen in een van Vlaanderens populairste soaps, daar tekent zowat iedere acteur of actrice voor. Dat geluk werd ook Melissa Hendrikx toebedeeld: na een succesvolle auditie mag ze de rol van Sterre vertolken, een studente in het nieuwe studentencomplex in de reeks. In TV Familie vertelt ze hoe ze de rol kreeg.

Ze is nog maar 21 jaar oud, maar mag zich nu al tussen enkele van 's lands beste acteurs begeven. Voor Melissa Hendrikx is het een droom die werkelijkheid wordt.

Nadat ze een mail kreeg van de productie om auditie te komen doen, hoefde ze niet lang na te denken. Ze ging naar de casting met de nodige nieuwsgierigheid en had na afloop enorm veel zin in die rol.

“Toen ze mij dan lieten weten dat ik was uitgekozen... Ik kon het eerst niet geloven, er waren tranen van blijdschap en ontlading”, vertelt Melissa.

Ze deed in het verleden wel eens vaker audities voor rollen, maar kreeg telkens 'nee' te horen. “Dat het mij deze keer toch is gelukt, vond ik onwaarschijnlijk. Ik heb wel drie keer aan de telefoon gevraagd: 'Dit méént u toch, hé? Die rol is toch echt voor mij?' Ik vind het geweldig!”, klinkt het enthousiast.

Bio van Melissa Hendrikx