.
Regi
donderdag 17 november 2022

Regi: “Ze denken misschien dat ze geen kans maken bij mij”

Hij geeft jong talent een kans

Op 22 oktober 2022 vond het grootste feest van het jaar plaats. Dan stond Regi met zijn friends in het Sportpaleis van Antwerpen om er een stevig feestje te bouwen met de fans. Die avond werd ook de winnaar van de ‘Regi Academy’ bekend gemaakt, of beter gezegd winnaars.

Niet één iemand, maar wel twee mensen kregen die avond te horen dat ze een single zouden opnemen met Regi. Dat waren niemand minder dan Arno en Melanie.

“Ik heb pas in het Sportpaleis beslist wie zou winnen. Dit nummer leent zich perfect voor een duet en hun stemmen blenden zo mooi. Binnenkort breken dan wel de donkere en stille maanden aan, maar vanaf maart, als alles weer op gang komt zullen Arno en Melanie niet weten waar hun hoofd staat met dertig ‘Regis Lives’”, lacht de dj in Story.

Arno en Melanie zijn hiermee weer twee jonge talenten die de Regi-family komen vervoegen. En dat is best opvallend te noemen.

“Als ik naar de inschrijvingen kijk voor ‘Regi Academy’ zijn het bijna allemaal jonge mensen. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de15 en 22. Geen idee hoe dat komt. Misschien denken 30-plussers dat ze geen kans maken bij mij?”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Regi, Arno Louwette en Melanie Amollo