.
Ron Cornet
maandag 1 juli 2024

Ron Cornet: “Het is geen gezonde combinatie” 

Maar het lukt wel 

Ron Cornet heeft het geluk gehad dat hij een partner heeft gevonden die weet wat het is om acteur te zijn en hoe het voelt om bekend te zijn. Hij is getrouwd met Anne-Mieke Ruyten, een Nederlandse actrice.

“Als Nederlandse kreeg ze hier haar opleiding en dus spreekt ze perfect Vlaams. Vroeger werkte ze wel eens in België. De laatste tijd komt ze vaak aan de bak in grote Nederlandse musicals. Nu werkt ze aan een tv-reeks voor AVROTROS. Daardoor zien we elkaar niet zo vaak de laatste weken. Werken in Nederland en leven in België is geen gezonde combinatie, maar ze is blij dat ze regelmatig wordt gevraagd”, zegt Ron in Primo.

De twee kennen elkaar al sinds ze student waren, maar de vonk sloeg pas over toen ze elkaar opnieuw tegenkwamen toen ze 45 waren.

“We kwamen elkaar weer tegen in het theater en werden verliefd. We besloten onze levens compleet om te gooien en voor elkaar te kiezen. Dat was fantastisch, we zijn heel gelukkig en hebben het goed samen. Het klikt perfect tussen ons. Hoe dat komt, kan ik niet uitleggen. Omdat we beiden in hetzelfde vak zitten? Bwah, ik ken ook goeie koppels waarbij één van de twee geen acteur is. De basis van alles is liefde en een sterk wederzijds vertrouwen.”

Bio van Ron Cornet

Meer Over:

Ron Cornet