Sergio Herman: “Dat zit nog altijd ingebakken in mijn systeem”
Hoewel Sergio Herman zijn droomde beleefde bij Oud Sluis, was het ook een tijd waarin hij vreselijk hard moest werken. Zelfs nadat hij ermee gestopt was, bleef hij als een gek doorwerken en begon hij aan nieuwe projecten.
“Die enorme druk, dat verstikkende gevoel in mijn buik, dat zit nog altijd ingebakken in mijn systeem. Dus droom ik daar al tien jaar over, zeker twee keer in de maand. Nat van het zweet word ik dan wakker”, klinkt het in Gazet van Antwerpen.
‘Gelukkig’ voor hem, werd ons land plots stilgelegd door de covidperiode. Dat bracht Sergio terug tot rust.
“De covidperiode zorgde voor een enorme confrontatie met mezelf. Was ik wel goed bezig? Ik bedacht wel restaurants: visueel, conceptueel, foodwise , enzovoort. Mijn uitgangspunt was altijd dat ik zo andere mensen mee op het juiste spoor kon helpen. Maar het gaf me achteraf gezien niet de voldoening die ik zocht. Ik kreeg het gevoel dat ik alles maar half kon doen, het was niet meer overzichtelijk.”