.
News Image

Versuz enige club in de Benelux in de Dj Mag Top 100 Clubs 2017

Versuz behoudt sterke positie in de DJ MAG TOP 100 Clubs.


Naar goede gewoonte maakte het internationale magazine DJ MAG vandaag zijn jaarlijkse TOP 100 van beste discotheken ter wereld bekend. VERSUZ staat al jaren in de lijst en behoudt een ijzersterke positie met een 60e plaats. Opvallend is dat de Hasseltse club hiermee de hoogst genoteerde club is van heel de Benelux.



Elk jaar opnieuw kijken discotheken wereldwijd reikhalzend uit naar de jaarlijkse resultaten van de DJ Mag Top 100 Clubs. Dit is een lijst van de 100 beste clubs, samengesteld door hetzelfde magazine dat ook elk jaar de top 100 van de beste DJ’s bekend maakt. Opvallend is dat Versuz dit jaar de hoogst genoteerde club is van de hele Benelux.



De afgelopen 12 maanden zat de club dan ook niet stil en bleef het investeren in kwaliteit en beleving. “In mei van vorig jaar vierden we onze 14e verjaardag, maar we waren lang niet van plan om op onze lauweren te rusten. Ook in 2016 hebben we alles op alles gezet om onze gasten telkens opnieuw een clubbeleving van het hoogste niveau te bieden’ aldus Yves Smolders, manager van Versuz. 2016 werd dan ook gekenmerkt door enkele opvallende initiatieven als de introductie van een geur-dj die op regelmatige basis de gasten op de dansvloer verrast met de fijnste aroma’s aangepast aan de muziek en voor Halloween sloegen ze de handen in elkaar met de buren van Labyrinth Club en organiseerden ze de grootste Halloween party van het land waarvoor ze het populaire Elrow party concept uit Spanje wisten te strikken voor de creatieve invulling. Ook het zomerconcept Ipanema en de Moose Winterbar werden opnieuw uitgebreid. Tenslotte blijft Versuz ook buiten de club zeer actief door samenwerkingen met prestigieuze events en clubs als Pacha, Tomorrowland en The Ark. Deze laatste is een gloednieuwe 4-daagse partycruise die op 31/08 vanuit Barcelona uitvaart en waarop Versuz één van de stages zal hosten.



Op donderdag 4, zaterdag 6 en maandag 8 mei viert Versuz zijn 15e verjaardag! Hiervoor komt niemand minder dan de Franse Dj Martin Solveig naar Versuz.


Bio van Martin Solveig

Meer Over:

Martin Solveig