.
News Image

Vlaamse sterren stralen in nieuwe Tinkerbell

Tijdens de paasvakantie kan je de film bewonderen in de bioscoop.
Vlieg mee samen met jouw favoriete vrienden in dit magische verhaal. De Elfenvallei staat in rep en roer wanneer het gevaarlijke Nooitgedachtbeest plots opduikt... Maar is hij wel zo gevaarlijk? Beleef dit spannende avontuur mee in dit hartverwarmende verhaal boordevol actie, humor en plezier!

Naar goede gewoonte bevat ook deze Tinkerbellfilm in de Vlaamse versie de stemmen van heel wat bekende steracteurs: Charlotte Leysen vertolkt opnieuw de rol van de avontuurlijke Tinkerbell. Voor de eerste keer kruipt niemand minder dan Clara Cleymans - bekend van Tegen de Sterren Op, De Ridder en Costa Blanca - in de huid van de nieuwe fee Jyx. Verder vliegen opnieuw Eline De Munck (Faun), Rilke Eyckermans (Zilverdauw), Cathy Petit (Iridessa), Tine Embrechts (Rosetta), Lien Van de Kelder (Vidia), An Lovink (Fyra), Veerle Van Buggenhout (Flynca), Emmanuel Flaam (Griffel), Dries De Vis (Billie), Jasmine Jaspers (Morga) en Manon Kerkhofs (Robin) mee in dit magische verhaal! We herkennen daarnaast de stemmen van Anne Mie Gils, Sara Krieckemans, Kathy Sels, Dieter Troubleyn en Randal Van Duytekom. Anne Mie Gils neemt de regie op zich.

We maken kennis met een oeroude mythe over een fabelachtig wezen.. Faun, een goede vriendin van Tinkerbell, wordt nieuwsgierig wanneer ze een dier in de verte hoort brullen. Als dierenelfje is ze niet bang om de regels te overtreden om een dier in nood te helpen, maar dit gigantische en merkwaardige beest met gloeiende groene ogen is niet echt welkom in de Elfenvallei. De verkenners-elfjes zijn vastbesloten om het mysterieuze wezen te vangen voordat de Elfenvallei eraan gaat. Maar Faun ziet dat de brompot een goed hart heeft. Nu moet ze alleen Tink en de meiden er nog van overtuigen dat ze alles op alles moeten zetten om het Nooitgedachtbeest te redden voordat het te laat is.