.
News Image

VTM start binnenkort met opnames Boxing Stars

En jij kunt er gratis bij zijn!


Zestien BV’s nemen binnenkort letterlijk de handschoen op en gaan elkaar bekampen in het gloednieuwe VTM-programma Boxing Stars.

Natalia, Laura Tesoro, Eline De Munck, Hilde De Baerdemaeker, Bieke Ilegems, Marie Verhulst, Stefanie Deroover en Astrid Coppens zijn de moedige vrouwen die de uitdaging aangaan.

Bij de mannen gaan Sieg De Doncker, Faroek Ozgünes, Hans Van Alphen, Andy Peelman, Erik Goossens, Kamal Kharmach, Oscar Willems en Bill Barberis er ongetwijfeld een lap op geven.



Als je zelf bij één of meer opnames van dit programma aanwezig wil zijn, reserveer dan snel je gratis ticket op vtmtickets.be. Het zweet zul je dan letterlijk kunnen ruiken tijdens deze spannende bokswedstrijden.

Je moet wel minimum 16 jaar zijn om de opnames te mogen bijwonen, die plaatsvinden bij Videohouse, Luchthavenlaan 31 te 1800 Vilvoorde.



21, 22 en 28 februari zijn de opname-data. Voor de eerste opname dien je telkens om 18 uur aanwezig te zijn, terwijl je voor de tweede opname om 20.30u wordt verwacht.



Tekst: Nico Vanaken


Meest recente foto’s van Natalia, Laura Tesoro, Eline De Munck, Hilde De Baerdemaeker, Bieke Ilegems, Marie Verhulst, Astrid Coppens, Sieg De Doncker, Hans Van Alphen, Andy Peelman, Oscar Willems en Bill Barberis: