.
News Image

Wendy Van Wanten in tranen bij James Cooke

Ik heb daar héél veel verdriet van gehad


Het was een ganse week uitkijken naar de bedgeheimen van Wendy Van Wanten in Gert Late Night. “Save the best for last” moet James Cooke gedacht hebben en dus dook de presentator donderdagavond met Wendy Van Wanten in bed en dat was voor de zangeres toch wel wennen. Wellicht was het voor haar de eerste keer dat zij in bed lag met iemand die op mannen valt maar het was meteen ook de eerste keer in 12 jaar dat ze met een andere mag in bed lag. Al die tijd sliep zij samen met Frans, de man die Wendy leerde kennen dankzij het programma “Wie wordt de man van Wendy?”. Eigenlijk moest dat programma de titel “Wie wordt de man van Iris?” als naam krijgen want Wendy en Iris zijn totaal andere personen. Wendy is eigenlijk een rolletje maar wel een rol waar Wendy graag in kruipt want op die manier kan ze versieren en teasen. Haar man Frans heeft daarmee moeten leren leven maar hij is de enige die zijn vrouw elke avond mee naar huis mag nemen.



Frans is niet de eerste man in het leven van Iris. Jaren geleden verloor zij Dany, haar toenmalige manager. Maar Dany was meer dan dat. “Ik heb enorm moeten doorbijten toen Dany, mijn manager die 17 jaar met mij mee geweest is, mijn alles was, overleden is. Dat was voor mij een heel moeilijk moment. Zijn laatste berichtje, dat was: ‘Jij bent de beste’. Ik mag hem niet vergeten. Dat gaat nooit gebeuren. Da’s is moeilijk om over te praten, maar ik moet het vertellen. Ik heb daar héél veel verdriet van gehad”, gaat Wendy verder.



En dan stelt James dé vraag waarop iedereen al een ganse week zit te wachten: “Gaan we ooit te weten komen wie de vader van Clémentje is?” Het gerucht gaat al jaren de ronde dat prins Laurent de vader zou zijn maar of dat zo is, is nog maar de vraag. Als je het postuur van Clément ziet, dan zou je kunnen vermoeden dat dat gerucht ook de waarheid is. “Iedereen weet genoeg”, reageert Wendy kort. “Clément weet wie zijn papa is”, bevestigt Wendy en dat is voor haar ook het laatste wat ze daarover kwijt wil. Wanneer James haar vertelt dat als hij hetero zou zijn, hij samen met Iris mooie kinderen gemaakt zou hebben, reageert zij met een grote lach op haar gezicht: “Oh nee, dan moet ik weer uitleggen van wie”

Bio van Wendy Van Wanten

Meer Over:

Wendy Van Wanten