.
Zeno Madder
woensdag 5 april 2023

Zeno Madder: “Nu ben ik blij als ik hem op tv zie”

Dat was niet altijd zo

Sommigen hadden misschien al een vermoeden maar Zeno Madder, die we kennen uit ‘Bestemming X’ is de zoon van acteur Donald Madder en kleinzoon van acteur Leo Madder.

Zeno keek lange tijd niet graag naar zijn vader op televisie. Hij wist dat zijn vader daar een rol speelde, maar dat was niet de manier waarop hij zijn vader wou herinneren toen hij kwam te overlijden.

“Maar tegenwoordig ben ik blij als ik hem nog eens op tv zie. Opa zegt altijd dat m’n papa fantastisch kon acteren en dat zie ik nu ook”, glundert Zeno in Dag Allemaal.

De zoon van Donald heeft zo zijn eigen manieren om met zijn vader verbonden te blijven. Dat lukt hem vooral wanneer hij op het water zit.

“Hij is uitgestrooid op zee. Toen ik met een vriend de oversteek maakte naar Madeira, was ik bang. Maar het was een geruststellende gedachte dat zijn assen in zee ronddreven zodat hij altijd rondom mij was. Als kind had ik een hekel aan de zee. Papa daarentegen was een waterrat en zot van de oceaan. Dat heb ik nu zelf ook, zonder dat ik daarover heb nagedacht. De link met mijn papa is de laatste jaren echt duidelijk geworden.”

Bio van Zeno Madder en Donald Madder