.
Marie Verhulst, Ellen Callebout, Gert Verhulst, Viktor Verhulst
donderdag 21 december 2023

Zo vieren de De Verhulstjes kerst

Net zoals iedereen…

We maken ons weer klaar om met z’n allen gezellig kerst te vieren. Samen rond de tafel met heerlijk eten in het midden en enkele leuke cadeautjes. Dat is ook wat de Verhulstjes van plan zijn.

In Dag Allemaal onthult Ellen Callebout de plannen van Gert Verhulst, Viktor Verhulst, Marie Verhulst en zijzelf.

“We starten de avond met hapjes en champagne en ondertussen is het pakjestijd. Meestal staan er bij ons op kerstavond twee verschillende gerechten op het menu. Gert en Viktor willen dit jaar een gevulde kalkoen, met kroketten en witloof. Om de kalkoen lekker sappig te houden, borstel ik er wat olijfolie over en leg ik er ook een paar klontjes boter op. Als hij gaar is, laat ik die nog een halfuur rusten onder aluminiumfolie.”

Marie en Ellen zijn vegetariër, dus voor hen moet er iets anders voorzien worden. Zij kiezen voor raclette met heel veel kaas en lekkere groentjes. Het dessert wordt een kerstbuche van de bakker.

Ellen doet binnenkort mee aan ‘Bake Off Vlaanderen’ en ook dat was een avontuur. “'Ik sta vaak in de keuken, maar wil je geloven dat ik nooit een pannenkoek had gebakken?', lacht ze. 'Dus meedoen aan 'Bake Off Vlaanderen' was volledig uit mijn comfortzone.'”