.
News Image

Zoektocht naar terrorist en hackersplannen bij Q2

Nieuwe afleveringen van Quantico en Mr. Robot.
Vorige week, op zondag 28 augustus, werd de aftrap van Q2 gegeven met een dubbelaflevering van de spannende FBI-reeks Quantico en de Golden Globes-winnende reeks Mr. Robot. Die eerste zondag van Q2 werd al snel de op één na beste zondag van het jaar (in vergelijking met 2BE). De eerste dubbelaflevering van Quantico haalde een marktaandeel van 15,5% (VVA 18-44, live+3) en er keken gemiddeld 238.000 kijkers. Later op de avond palmde de eerste aflevering van Mr. Robot een marktaandeel van 21,2% (VVA 18-44, live+3) in met gemiddeld 184.000 kijkers.
Het verhaal van Quantico en Mr. Robot gaat deze zondag verder bij Q2. Wie de eerste dubbelaflevering van Quantico gemist heeft, kan op zaterdag 3 september om 18.50 en 19.40 afstemmen op Q2 voor de herhaling van aflevering 1 en 2.

Aflevering 3 van Quantico op zondag 4 september 2016 om 20.30
FBI-agente Alex Parrish is de hoofdverdachte in de zaak rond één van de grootste aanslagen op Amerikaans grondgebied. Ze is nog steeds vastbesloten haar naam te zuiveren en de echte dader op te sporen. Ondertussen ontvangt Alex informatie over haar vaders verleden bij de FBI. In de toekomst probeert Liam Alex' moeder te overtuigen een oproep te doen op de televisie om Alex te vragen zichzelf aan te geven. Ondertussen leren de agenten op Quantico zich te focussen op de sterke en zwakke punten van hun klasgenoten.

Aflevering 4 van Quantico op zondag 4 september 2016 om 21.25
De agenten krijgen een speciale training waardoor Alex twijfelt of ze wel een FBI-agent zal kunnen worden. In de toekomst blijft Alex zoeken naar aanwijzingen die haar onschuld kunnen bewijzen. Tijdens haar zoektocht krijgt ze het niet gemakkelijk en ontdekt ze dat niemand is wie hij lijkt. In Quantico is niemand te vertrouwen.
Hoofdrolspeelster Priyanka Chopra: “In Quantico is alles pure misleiding. Het lijkt alsof je iedereen kan vertrouwen, maar dat is niet zo.”

Aflevering 2 van Mr. Robot op zondag 4 september 2016 om 22.15
Elliot moet een moeilijke beslissing nemen: een aanlokkelijke jobaanbieding bij 'Evil Corporation' aannemen of zich aansluiten bij 'fsociety', een exclusieve groep hackers. Terwijl Elliot ongeduldig wacht op een bericht van Mr. Robot, komt hij meer te weten over fsociety's vreemde plan. Mr. Robot wil dat Elliot een gasfabriek hackt, om er een explosie te veroorzaken die de back-ups van Steel Mountain vernietigt. Ondertussen raakt Elliot verder op het slechte pad door steeds meer morfine te gebruiken.

Bio van Priyanka Chopra

Meer Over:

Priyanka Chopra