.
News Image

Darya Gantura dinsdag voor het eerst in Familie

Darya Gantura is frituriste Ellie in Familie.


Zes jaar geleden vertolkte Darya Gantura de titelrol in Ella. Op dinsdag 15 november 2016 maakt ze als Ellie haar intrede in Familie. Darya – net nog wekelijks bij VTM te zien in Cordon – speelt de aimabele frituriste Ellie Segers en maakt haar opwachting in het atelier van Patrick (Ludo Hellinx). De start van een gastrol die enkele maanden op het scherm loopt.



“Ellie is een verstandige, positieve en gedreven jonge vrouw die het leven van Patrick en Benny (Roel Vanderstukken) binnenwandelt”, vertelt Darya. “Eigenlijk kent ze die laatste al langer van in haar frituur, waar Benny vaste klant is. Ze herkennen elkaar dan ook meteen wanneer Ellie haar oventje laat repareren door Patrick. Hij merkt dat Ellie heel wat gemeen heeft met zijn dochter Liesbeth (Hilde De Baerdemaeker), die haar relatie met Benny onlangs op de klippen zag lopen. Maar of de frituriste voor vlinders in de buik zal zorgen, is nog maar de vraag…”.



Ellie duikt dinsdag voor het eerst op in Familie, maar voor Darya Gantura zitten de opnames er ondertussen op. “Mijn eerste draaidag was zo spannend! Ik keek er enorm naar uit om opnieuw op de set te staan met mijn Ella-collega’s Roel Vanderstukken en Ini Massez. De sfeer bij Familie was echt top. Ik heb een hele fijne periode achter de rug!”, klinkt het.


Bio van Darya Gantura

Meer Over:

Darya Gantura