.
Elisabeth Lucie Baeten
vrijdag 27 september 2024

Dit zou de Masked Singers verraden 

Volgens Elisabeth Lucie Baeten 

Geen Karen Damen of Julie Van den Steen meer in het speurdersteam tijdens het vierde seizoen van ‘The Masked Singer’ op VTM, maar wel onder meer Frances Lefebure en Elisabeth Lucie Baeten. Die laatste out zich bovendien ook als superfan van de show.

Aan Dag Allemaal geeft ze alvast wat meer prijs over haar speurtechnieken: “Al heb ik geen speciale techniek bij het speuren”, voegt ze er meteen aan toe. “ Thuis doe ik wel altijd mijn ogen dicht, want ik raak soms verward door al die verschillende indrukken tegelijk. Dus probeer ik te focussen op één element”, legt ze uit. “Maar op televisie ziet dat er niet uit, hé, als je de hele tijd met je ogen dicht zit.”

“Wat ook nuttig kan zijn: in de filmpjes letten op de stem, ook al is die vervormd”, gaat Elisabeth Lucie verder. “Vang ik daar een accentje op of een typerende manier van spreken? Wat mij soms ook hielp, was letten op hoe die personages zich gedragen tijdens het gesprek met de presentator. Soms verraden ze zich door één kleine beweging”, meent ze.

Bio van Elisabeth Lucie Baeten