.
News Image

Geena Lisa/Peter Van Asbroeck sexy BV's

Geena Lisa en Peter Van Asbroeck gespot op Eroticabeurs in Antwerpen.


Op de Eroticabeurs in Antwerpen werd zondagnamiddag weer de ‘meest sexy mannelijke en vrouwelijke BV’ in de bloemetjes gezet. Het was een nek aan nek race tussen de kandidaten maar uiteindelijk zijn Peter Van Asbroeck bij de mannen en Geena Lisa bij de vrouwen verkozen tot meest sexy mannelijke en vrouwelijke BV 2016.



Beiden kwamen trots hun award in ontvangst nemen tijdens de Eroticabeurs in Antwerpen.



Toegegeven, Peter Van Asbroeck had heel wat concurrentie. Sean Dhondt,Tom Lenaerts,Tom Waes,Bart Cannaerts,Mathias Vergels, Mathias Coppens,Pieter Embrechts,Erik Van Looy,Alex Agnew en Stan Van Samang waren de mannen tegen wie hij het moest opnemen. Bij de vrouwen moest Geensa Lisa Karen Damen,Linda Mertens,Geena Lisa,Tanja Dexters,Ella Leyers,Tine Embrechts,Ellen Schoeters,Elke Vanelderen,Siska Schoeters en Justine de Jonckheere kloppen en dat deed ze ook.


Bio van Peter Van Asbroeck en Geena Lisa

Meest recente foto’s van Sean Dhondt, Tom Lenaerts, Tom Waes, Bart Cannaerts, Mathias Vergels, Mathias Coppens, Pieter Embrechts, Erik Van Looy, Alex Agnew, Stan Van Samang, Geena Lisa, Tanja Dexters, Ella Leyers, Tine Embrechts, Elke Vanelderen, Siska Schoeters en Justine De Jonckheere: