.
Jacky Lafon in Familie
woensdag 21 december 2016

Jacky Lafon veroordeeld door rechter

Jacky Lafon krijgt zware straf van rechter.

Actrice en zangeres Jacky Lafon heeft zich woensdag moeten verantwoorden voor de politierechter in Brugge. De actrice had op 25 maart zware feiten gepleegd in Blankenberge.

Jacky Lafon keek al lange tijd uit naar woensdag 21 december 2016. Jacky kreeg onlangs een uitnodiging om zich voor de politierechter in Brugge te komen verantwoorden voor feiten die zich op 25 maart van dit jaar in Blankenberge afspeelden. Jacky Lafon, die aan de kust woont, had haar wagen op vrijdag 25 maart van dit jaar op de Zeedijk geparkeerd. Maar blijkbaar mocht de wagen van de actrice daar niet staan. Een agent slingerde haar op de bon en besloot de takeldienst te bellen. Maar voor die ter plaatse was, kwam Jacky Lafon al met haar hondje aangewandeld. Jacky mocht na de berisping beschikken en vertrok met haar wagen. Jacky betaalde de kosten van de takeldienst en dacht dat daarmee de zaak afgehandeld was. Niet dus want na een tijdje kreeg Jacky een uitnodiging van de politie van Blankenberge om naar het kantoor te komen.

De agenten beweerden dat Jacky Lafon met gierende banden en overdreven snelheid vertrokken was. Jacky ontkende de feiten in het verhoor. Er ontstond een discussie waarna besloten werd om de zaak voor de rechter uit te vechten. En dat gebeurde woensdag voor de politierechter van Brugge. Jacky Lafon was er in hoogsteigen persoon. De rechter luisterde aandachtig naar het verhaal van Jacky Lafon. Zij gaf de parkeerovertreding toe maar had naar eigen zeggen het parkeerverbod niet gezien. Maar dat de agenten beweerden dat de actrice met gierende handen en tegen veel te hoge snelheid over de dijk reed, dat sprak ze met klem tegen. Jacky kwam er uiteindelijk vanaf met een boete van 120 euro waarvan de helft voorwaardelijk is. Liefst van al zou Jacky de boete aan een goed doel geven maar de rechter kon niet op die vraag ingaan.

Bio van Jacky Lafon

Meer Over:

Jacky Lafon