.
Layla uit Het Vijfde Huwelijk
zaterdag 7 september 2024

Kleuterjuf Layla uit Vilvoorde wil blind trouwen

​​​​​​​Krijgt zij die kans?

Maandagavond zond VTM een oproep uit voor Jorn (31), Layla (32) en Lorenzo (32): drie nieuwe singles die een partner voor het leven zoeken. De experten van 'Blind Getrouwd' hopen voor één van hen de ultieme match te vinden oftewel: ‘Het Vijfde Huwelijk’ bij VTM GO. Jezelf (of iemand anders) inschrijven kan via vtm.be

Layla is 32 jaar en woont in Vilvoorde, in Vlaams-Brabant dus. Ze werkt er als kleuterjuf, dat is haar absolute passie. Ze heeft een Marokkaanse papa en een Belgische mama, al voelt ze zich toch vooral Belg.

Layla is omringd door een toffe groep vriendinnen en is dol op haar hond Milow, een trouwe Bordercollie. Met de eerste doet ze graag etentjes en maakt ze de dansvloer al wel eens onveilig. Met de tweede maakt ze graag lange wandelingen. Layla is een open-minded, goedlachse, extraverte vrouw, die goed kan luisteren en ruzies verafschuwt. Ze komt in eerste instantie heel zelfzeker over, maar heeft ook een heel verlegen kantje.

Allerliefst wil ze een nieuwe man in real life ontmoeten, met online daten heeft ze het echt wel een beetje gehad. Haar ideale man is extravert, open-minded, empathisch en communicatief. Al mag er gerust af en toe een avondje in de zetel doorgebracht worden, want nu en dan een avondje chillen op de bank is evengoed 100% Layla.