.
Leo Madder
zondag 29 januari 2023

Leo Madder: “Dat zijn gewoon eerder goedkope werkkrachten”

Hij kreeg geen rol meer aangeboden

Het is sinds ‘Spoed’ geleden dat we Leo Madder nog eens op televisie zagen verschijnen. De laatste opnames dateren van 2008 en sindsdien heeft Leo geen acteeropdrachten meer gehad. Tot zijn grote spijt.

“Een jaar of vier geleden heb ik nog eens alle productiehuizen aangeschreven om te laten weten dat ik nog beschikbaar was. Van welgeteld één kreeg ik antwoord, al de rest heeft zelfs niet gereageerd. Dat vind ik op z’n minst onbeschoft”, zegt hij kwaad in Dag Allemaal.

Leo zou niets liever willen dan nog eens een acteeropdracht te krijgen, want niet kunnen doen wat hij ontzettend graag doet, vindt hij erg frustrerend.

“Ik merk dat producenten naar steeds jongere acteurs op zoek gaan, soms zijn ze nog maar zeventien. Enfin, dat zijn eerder goedkope werkkrachten. Van mijn leeftijdscategorie – boven de 65 – zie je bijna niemand meer.”

Leo staat erom bekend niet meteen de makkelijkste persoon te zijn om mee samen te werken en dat vindt hij prima. “Ik hoop dat ik die naam had, want als ik de gemakkelijkste was, zou ik niet professioneel zijn. Op de set of op het podium geef ik altijd alles, en dat verwacht ik ook van de mensen rondom mij.”

Bio van Leo Madder

Meer Over:

Leo Madder