.
News Image

Maandag in Komen Eten

We starten de week in het altijd mooie Limburg.
Evi is 29 lentes jong en is overdag administratief bediende. Wanneer de zon achter de horizon verdwijnt, baat Evi een dancing uit voor 50-plussers. Ze is dus een gastvrouw in hart en nieren. Het is geen toeval dat Evi gezelligheid hoger in het vaandel draagt dan lekker eten en ze wil bewijzen dat iemand die niet kan koken, toch ook gemakkelijk kroketten kan maken. Echt veel ervaring kan Evi niet in de schaal werpen, aangezien ze in haar leven voorlopig tien keer heeft gekookt, waarvan drie keer om haar Komen Eten-recepten uit te proberen. Evi is van het rebelse type, want ze gebruikt bijvoorbeeld smeerkaas in plaats van mascarpone in haar tiramisu. De ex-finaliste van Miss Limburg is verzot op chips en dat zal ook de rest van de Komen Eten-week duidelijk worden. Vanavond kiest Evi voor oesters in de oven als voorgerecht, voor zeewolffilet als hoofdschotel en voor tiramisu met bosvruchten en warme apfelstrudel met een bolletje vanille-ijs als dessert.

Komen Eten, van maandag tot vrijdag om 20.10 op VIER.