.
Marie Vinck
donderdag 4 mei 2023

Marie Vinck: “Als je jezelf maar hard genoeg pijn doet” 

Ze neemt een voorbeeld aan de zangeres 

Marie Vinck is altijd een hardwerkende actrice geweest. Ze speelde mee in verschillende films en series en heeft ook een eigen theatergezelschap Fc Bergman. Werk staat heel centraal en ze is soms jaloers op Beyoncé.

Toen Beyonce pas was bevallen van een tweeling, ging ze al snel weer aan de slag met oefenen voor haar show, en zag ze haar baby’s vaak even vlug tussendoor. Voor veel mama’s klinkt dat geen droomscenario, maar Marie zou het graag kunnen.

“Zij verheerlijkt het idee: als je jezelf maar hard genoeg pijn doet, dan raak je er wel. Dat leeft ook hard in mij. Ik lever nog steeds een dagelijks gevecht om er niet té trots op te zijn dat ik alle ballen in de lucht hou”, zegt Marie in Humo.

Marie werkt vaak en veel maar ook alleen omdat ze haar werk ook echt graag doet. Ze houdt van de adrenaline die ze voelt wanneer ze aan het werk is.

“Het is moeilijk om daar niet verslaafd aan te raken. Ik heb alleen al een paar keer gevoeld hoe destructief dat is. Nadat we ‘The Sheep Song’ hadden gespeeld in Adelaide, hebben Stef, Gloria en ik er twee weken vakantie genomen. Ik denk dat ik pas op dag twaalf voelde: wow nu ben ik echt ontspannen. De volgende dag vlogen we terug en moesten we weer beginnen.”

Bio van Marie Vinck

Meer Over:

Marie Vinck