.
Marie Vinck
zaterdag 24 september 2022

Marie Vinck: “Ik hoef niet te wachten op een telefoontje”

Ze heeft werk in overvloed

In de bioscoop speelt momenteel ‘Het Ritueel’, een film van regisseur Hans Herbots. In de hoofdrol zien we Marie Vinck en daardoor maakt ze haar terugkeer naar het witte doek.

Daarvoor en nu nog altijd ligt haar focus vooral bij FC Bergman, een veelgeprezen theatergezelschap van haar, haar partner Stef Aerts en enkele studievrienden. Maar wie een kijkje gaat nemen op de site vindt er een lege speellijst terug.

“Oei! Maar ja, die site is een ramp. Maar ik probeer er werk van te maken. Want ik kan wel zeggen dat er veel voorstellingen gepland staan. We zijn net terug uit Genève en vertrekken binnenkort naar Stockholm. Eind september staan we in new York. We zijn vaak op tournee de komende maanden. Enorm fijn”, klinkt het in Het Belang Van Limburg.

Door een eigen theatergezelschap te hebben, voelt Marie ook meteen minder druk om aan de bak te komen.

“Ik hoef niet elke dag te wachten op een telefoon voor een nieuwe rol in een film of tv-serie. Ik zou perfect gelukkig kunnen zijn, mocht ik alleen dat theater hebben. Al moet ik wel zeggen dat ik recent weer beseft heb hoe fantastisch ik het vind om op een nieuwe filmset te staan.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Marie Vinck

Meer Over:

Marie Vinck