.
Marie Vinck
zondag 2 oktober 2022

Marie Vinck: “We hebben ons in een burn-out gewerkt”

Ze waren er constant mee bezig

5 jaar geleden werden Marie Vinck en Stef Aerts de ouders van een flinke dochter, Gloria. Marie en Stef werken dus niet alleen privé samen, maar ook professioneel werken ze heel vaak en nauw samen. Samen hebben ze een theatergezelschap FC Bergman.

“Maar we zijn de grenzen van dat samenwerken het afgelopen jaar tegengekomen, moet ik bekennen. Met Fc Bergman hebben Stef en ik bij Internationaal Theater Amsterdam ‘De toverberg’ gemaakt. Zonder de anderen, omdat ze niet vrije waren. Leuk, dachten we, met z’n tweeën.”

Maar het liep een beetje anders dan ze hadden verwacht. “We hebben ons zowat in een burn-out gewerkt. Want wat gebeurde er: we werkten aan dat project vanaf we onze ogen openden tot we gingen slapen. Eten? Dan schoven we vlug de boeken opzij. Was ik met Gloria bezig, dan kwam Stef toch weer met een vraag over de voorstelling.”

Stef en Marie hadden geen andere onderwerpen meer om over te praten met elkaar en dat voelde niet langer goed aan.

“Maar pas op, ik vind het nog altijd een topdeal: samen met je man een gezelschap hebben. Elke keer weer doe je samen nieuwe inspiratie op en ga je nieuwe avonturen aan, en dus maak je ook samen heel veel mee. Het bevrucht je relatie wel.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Marie Vinck

Meer Over:

Marie Vinck