.
Jelmont en Martine uit B&B Zoekt Lief
woensdag 28 augustus 2024

Martine uit ‘B&B Zoekt Lief’: “Ik heb geen enkele keer gelachen”

Geen fijne ervaring

Wie houdt van een goeie portie drama en iets zoekt om te kijken op televisie, dan vindt ongetwijfeld zijn ding bij ‘B&B Zoekt Lief’. Zo’n tweetal jaar geleden was het nog pure amusementstv, maar daar kwam dit jaar verandering in.

Dit jaar waren er heel wat spanningen en klikte het niet tussen alle kandidaten even goed. Om dan nog maar over de reputatie van sommige B&B-uitbaters te zwijgen.

Zo weet iedereen ondertussen ongetwijfeld wie Jelmont is. Eerst konden kandidaten Ingrid, Vicky en Rose niet vlug genoeg weg zijn uit de B&B, ook Martine trok er vroegtijdig de stekker uit.

Het was een vertrek zoals je vaak in films kan zien. Martine droop af in de regen, hond Toto achter zich aan. En Jelmont? Die bleef gewoon in zijn zetel zitten.

“Ik weet dat het onbeleefd was, maar ik had geen zin om hem nog te bedanken. Gelukkig mocht ik nog een dag naar Lissabon, zo heb ik er nog íets aan gehad. Als ik de beelden zie, valt me op dat ik geen enkele keer heb gelachen, terwijl ik normaal zo vrolijk ben”, klinkt het in Dag Allemaal.