.
Jelmont en Martine uit B&B Zoekt Lief
zaterdag 31 augustus 2024

Martine uit ‘B&B Zoekt Lief’: “Ze moest plots vertrekken” 

Zonder enige reden 

Martine zal haar avontuur aan ‘B&B Zoekt Lief’ niet meteen snel vergeten. Zij trok richting de B&B van Jelmont en zoals je wel kan raden, werd dat niet meteen een groot succes. Hoewel ze lang twijfelde om te vertrekken, liet ze zich toch door de makers overhalen.

Helaas beklaagt Martine zich dat nog altijd heel erg. Ze voelde zich er niet op haar plaats en voelde zich een indringer tussen Rose en Jelmont.

“Er speelde iets tussen Rose en Jelmont - al zeg ik liever Joop, want zo heet hij echt. Ik weet niet precies wat het was, maar er was zeker chemie tussen die twee. Zij deed ook raar, soms zelfs vijandig tegen mij. Zij sliep in een echt bed, ik moest het stellen met een luchtmatras en zonder warm water”, blikt ze terug in Dag Allemaal.

Tijdens een uitstap met Jelmont liep het uiteindelijk helemaal mis. Rose was teveel met haar telefoon bezig, was tegendraads of zonderde zich helemaal af, wat Jelmont pissig maakte.

“Ik toonde alleen interesse in de stranden, de golven en de huizen… Het regende en doornat zijn we thuisgekomen. Ineens stond de crew daar en vertelde Jelmont mij uit het niets dat Rose moest vertrekken. 'Lap, nu zit ik er alleen mee', dacht ik. 'Nu gaat hij zich concentreren op mij.”