.
Melissa Hendrikx
zaterdag 4 juni 2022

Melissa Hendrikx: “Ik werd direct opgenomen in de groep”

"Al snel bleek dat ik met mijn gat in de boter ben gevallen"

Af en toe is er nood aan een frisse wind die doorheen de gelederen waait. Dat moet ook de castingploeg van de VTM-soap 'Familie' gedacht hebben. Met Melissa Hendrikx hebben ze een jong veulen in hun stal dat van aanpakken weet. Hoe haar eerste dagen op de set eruit zagen, vertelt ze in TV Familie.

Het moet vast een spannend moment geweest zijn toen Melissa hét verlossende telefoontje kreeg: na haar auditie belde de productie van 'Familie' haar op om te zeggen dat ze graag zouden samenwerken met haar.

De jonge actrice was overweldigd door het nieuws en barstte zelfs in tranen uit toen ze het hoorde. “Ik kon het eerst niet geloven”, klinkt het.

En toen was het grote moment aangebroken: haar eerste draaidag op de set van de populaire reeks. Een gezonde dosis zenuwen maakte zich meester over haar.

“Ik was helemaal overstressed! Maar al snel bleek dat ik met mijn gat in de boter ben gevallen. Iedereen is ontzettend lief en ik werd direct opgenomen in de groep”, zegt Melissa over dat speciale moment.

Bio van Melissa Hendrikx

Meer Over:

Melissa Hendrikx