.
News Image

Opnieuw nominaties in Mijn Pop-Uprestaurant

Welke pop-ups worden door de recensenten genomineerd voor sluiting?
Op donderdag 21 april 2016 zetten Anne-Sophie Breysem, de jongste Ladychef Of The Year ooit, en interieurarchitect-restaurantuitbater Joris Lens hun bezoek aan de pop-ups verder. De undercover recensenten tafelden dinsdag al in L’Oro Nero en Kommáti in Genk en trekken nu richting Kortrijk. Anne-Sophie en Joris gaan op zoek naar de beste pop-up in elke stad. De twee minst goede restaurants worden genomineerd voor sluiting. Maar ook in Kortrijk lijken de twee pop-ups bijzonder aan elkaar gewaagd…

Bij Mémé Gusta is Jan op zijn hoede voor de komst van de recensenten. Hij beseft echter niet dat in de zaal ondertussen niet iedereen even royaal wordt bediend. Nele heeft aandacht voor zowat iedereen, behalve… de geheime recensenten. En dus zit er voor Anne-Sophie en Joris niets anders op dan ander gezelschap op te zoeken.

In de aangrenzende pop-up Strombowli van Chloë en Magali zijn de recensenten in eerste instantie minder getriggerd door de aanpak van het interieur. Het is pas op het bord dat de vulkaan echt tot uitbarsting komt. Maar na enkele heerlijke bowls dreigen Anne-Sophie en Joris af te sluiten met een zure nasmaak.

In Antwerpen stapelen de problemen zich op. Niet alleen het personeel, maar ook de bestellingen komen niet binnen bij Jalapeño Loco. Ook in de keuken is de sfeer ver te zoeken. Voor het eerst lijken er barsten te komen in het gouden trio Willem, Sara en Bart.

Bij L’Oro Nero kampt Myrthe met organisatieproblemen. Haar personeel begrijpt het kassasysteem niet en dit veroorzaakt moeilijkheden in de zaal. Ook proberen ze het aantal reservaties naar omhoog te halen via sociale media. Met de nominatie in aantocht zal dit broodnodig zijn, want ze moeten het opnemen tegen sterke concurrenten.
Bij de buren zit de zaal namelijk wél vol. Toch vindt Amanda nog tijd om te oefenen voor haar kappersexamen van volgende week, met Sven als ‘gewillig’ proefkonijn. Sven en Amanda dromen al helemaal weg over een overwinning en maken plannen voor de toekomst. Het duo lijkt zich weinig zorgen te maken, maar is dat wel terecht?

Nadat geheime recensenten Anne-Sophie en Joris alle pop-ups in Genk en Kortrijk hebben bezocht, krijgen de duo’s bericht van Evi Hanssen. Welke recensenten kregen zij de afgelopen dagen over de vloer? Wat vonden zij van hun ervaring? En welke twee pop-ups lopen het risico om de deuren te moeten sluiten?

Mijn Pop-uprestaurant 2016: elke dinsdag en donderdag om 20.35 bij VTM

Bio van Evi Hanssen

Meer Over:

Evi Hanssen