.
Peppe Giacomazza
maandag 24 oktober 2022

Peppe Giacomazza: “Ik kan daar zo van genieten”

Hij last meer vrije tijd in

Met zijn 2 restaurants is Njam! chef Peppe Giacomazza goed bezig. Maar hij runt ze niet alletwee meer zelf. Inez, zijn vrouw is gastvrouw in Peppe’s en Peppe heeft de touwtjes in handen in het andere restaurant La Botte.

Zo nauw samenwerken, het zou niet eenvoudig zijn voor andere koppels. Maar Peppe en Inez ondervinden geen hinder.

“We hebben met Cristiano en Vincenzo twee kinderen. Vroeger konden ze op geen van ons beiden rekenen, maar nu Inez een iets regelmatigere uren heeft hebben ze haar toch. Zelf ben ik ook al veranderd. We zijn niet meer open op dinsdag en woensdag en zondagavond zijn we ook gesloten. Een groot verschil voor mijn personeel, maar ook voor mezelf”, legt Peppe uit in Dag Allemaal.

Peppe voelt zich soms schuldig dat hij er niet altijd was voor zijn kinderen. Of hij was druk bezig met het restaurant en als hij dan eens vrij had, was hij bezig met Njam!

“Nu kan ik er zo van genieten om woensdag een voetbaltraining van Cristiano te volgen, zaterdag een matchke, dat was vroeger allemaal onmogelijk. Raar, eigenlijk: ik heb het mijn eigen ouders altijd verweten dat ze er te weinig waren voor mij en toch deed ik net hetzelfde.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Peppe Giacomazza

Meer Over:

Peppe Giacomazza