.
Jan Sobrie
zaterdag 8 juni 2024

Bomaanslag in seizoensfinale Familie?

Wie gaat eraan?

Het is niet de eerste keer dat er in de seizoensfinale van 'Familie' een bom ontploft, maar het zal wellicht de eerste (en de laatste) keer zijn dat een familielid van de Van den Bossches die bom plaatst. Joris, de nieuwe naam van Bert Van den Bossche, wil wraak nemen op de Van den Bossches. Vooral de bomma moet het ontgelden. Zij heeft nooit wat voor Bert gevoeld.

"Zij heeft mij nooit eens vastgepakt. Ik was bang voor haar", reageert Joris met een krop in de keel. "Ze keek door mij, alsof ik niet bestond. En waarom? Omdat ze het niet kon verkroppen dat ik het levende bewijs was dat haar man had scheefgepoept", vertelt Joris in een video die de aanslag moet verantwoorden.

Joris heeft niet één goed woord op voor de bomma uit 'Familie'. "Ze heeft iedereen gemanipuleerd. 'Bertje is zwak, hè', 'Bertje, er scheelt iets met die jongen'. Bertje....ik haat die naam", zucht Joris. "Ze hebben slecht over mij gepraat. Hun hele leven lang. En ze hebben mij kapotgemaakt", gaat Joris verder.

Het is duidelijk dat de pijn héél diep bij Joris/Bert zit. Ben jij klaar voor mogelijk de meest emotionele seizoensfinale van 'Familie' ooit? Want de kans dat de bomma voorgoed verdwijnt is bijzonder groot.

Tenminste als Joris zijn plan slaagt. Stel je voor dat de video die hij nu al heeft opgenomen, net voor de familie-reünie door Louise of een ander familielid ontdekt zal worden.

Bekijk hier de nieuwe inhouden van Familie