.
News Image

Donderdag in Komen Eten

Benieuwd of deze vis-fan ook vis gaat klaarmaken...
Technicus en vakbondsman Glenn (37) werkt bij de Lijn, woont aan het Zeetje en is grote fan van verse vis en zeevruchten. Een frutti di mare kan er bij hem altijd in. Glenn stamt uit een echte vissersfamilie en zelf had hij liefst van al ook visser geworden. Maar Glenn is zeeziek, dus dat zat er jammer genoeg niet in voor hem. Volgens Glenn kan iemand die niet kookt met liefde nooit goed koken, dus hij legt er zelf zoveel mogelijk gevoel in. Glenn komt er eerlijk voor uit dat hij een streber is en hij zou het als een echte ontgoocheling ervaren mocht hij de bekendste kookwedstrijd van het land niet winnend afsluiten. Zijn menu bestaat uiteraard vooral uit vis- en schelpdieren, van oesters via inktvis tot kabeljauw. Glenn liet zich eerder deze week regelmatig opmerken als erg kritische gast en de trouwe Komen Eten-kijker weet dat hij het zichzelf dan misschien wel eens extra moeilijk maakt wanneer het zijn beurt is. Benieuwd of zijn gasten zijn extra strenge beoordelingen niet zijn vergeten wanneer zij de punten mogen geven…

Komen Eten, van maandag 1 december tot donderdag 4 december, om 20u15 op VIER