.
Erika uit B&B Zoekt Lief
woensdag 28 augustus 2024

Erika uit ‘B&B Zoekt Lief’: “Ik blijf met een wrang gevoel achter”

Zij gaf de doorslag

Soms lijkt het wel alsof de afleveringen van ‘B&B Zoekt Lief’ alleen maar kommer en kwel waren. De kandidaten van Jelmont hebben spijt van hun keuze om naar Portugal te gaan en ook Jelmont werd niet meteen in een positief daglicht gesteld.

Maar er is ook goed nieuws. B&B-uitbaatster Erika Raes koos in de allerlaatste aflevering voor Pascal. Al ging dat gepaard met veel twijfel.

“Ik heb absoluut geen spijt van mijn deelname, maar ik blijf toch met een wrang gevoel achter. Want het geluk was helaas van korte duur”, zicht ze in Dag Allemaal.

Pascal had tijdens de opnames al een keertje ruzie gehad met medekandidaat Patrick en daardoor gingen de alarmbellen rinkelen bij Erika.

“Ik vond dat hij kinderachtig reageerde en heb hem dat ook gezegd. Maar kom, er waren gevoelens, dus ik wou hem toch een kans geven. Toen we op restaurant zaten, heb ik wel nog snel even met mijn dochter gebeld omdat ik zo hard twijfelde, maar zij zei: 'Mama, doe het gewoon, je hoeft niet met hem te trouwen, hé'. Haar woorden gaven de doorslag.”