.
Kim Van Oncen
dinsdag 2 december 2014

Kim Van Oncen in haar sas

Kim krijgt positieve reacties van de kijkers.


Kim Van Oncen is één van de modellen van de juwelenlijn van My iMenso, ze runt een druk gevolgde fashion blog, presenteerde eerder ondermeer op ATV en Nickelodeon en verspreid haar mode- en lifestylevirus nu op MENT TV.



Er loopt al een tijdje schoon volk rond in de wandelgangen van MENT TV. Sinds kort presenteert Kim Van Oncen er het programma Fashion Date voor haar rekening. Radio op tv, met veel muziek en tussen de clips door babbels over mode, trends, interviews. In ieder programma krijgt een bekende Vlaming 6 looks aangemeten.

Camera’s in de studio, in de visagieruimte en een verdieping hoger in de fotostudio registreren ieder detail en geven de kijker een blik op een dag vol glamour.



Kim voelt zich enorm goed bij het programma. Dit is me echt op het lijf geschreven. Ik hou van de Vlaamse artiesten, ken ook veel van hen persoonlijk en mode is wat ik iedere seconde uitadem. Ideale combinatie! MENT TV brengt op een kwalitatieve lifestylegevoelige manier muziek en wil meer programma’s doorspekken met rubrieken en items die de kijker op een plezante entertainende manier meerwaarde geven. Ik kon dan ook niet ‚nee’ zeggen op de vraag om een eigen programma van A tot Z vast te pakken, samen te stellen en te presenteren.

Fashion Date kan je op zondagnamiddag op MENT TV bekijken.