.
News Image

Kim Van Oncen weer in shape

Kim Van Oncen in topvorm na zwangerschap.


Kim Van Oncen, het knappe Vlaamse stijl- en media icoon die al enkele jaren trouw aan de zijde van personal trainer en model ‘Niels De Jonck’ (de zoon van Sonja Kimpen) vertoeft, is na haar zwangerschap weer helemaal in topvorm! Op 3 juli 2015, een dag na de officiële lancering van haar boek 'Daily Beauty' beviel deze Kapelse powerlady van hun zoontje. Het kreeg de naam Jack Leo, 'Jack' voor de vrienden. Sinds deze dag voelt het koppel alleen maar liefde en geluk voor hun kleine ventje. Kleine Jack is echter niet zo klein meer, want hij wordt over een aantal maandjes al één jaar oud!

We weten allemaal dat het niet evident is om meteen terug op gewicht te komen na 9 maanden zwangerschap. Deze jonge zakenvrouw heeft dit toch voor elkaar gekregen, met een resultaat om U tegen te zeggen! Dit had professioneel fotograaf Ivo Schrage ook opgemerkt. Onze Belgische Kim werd vervolgens uitgenodigd voor een verbluffende shoot. Deze alom bekende Nederlandse fotograaf focust zich vooral op editorial fashion en brede series beauty- en modelfotografie. Enkele bekende personen waar hij o.a. mee samengewerkt heeft, zijn bijvoorbeeld: Tanja Kok (verslaggeefster Jeugdjournaal), Amy Selena van Hattem (Hollands Next Top Model) en Bert van Marwijk (ex bondscoach Nederlands voetbal elftal).

En verbluffend it was! Wederom een prachtige, sexy shoot van Kim. Tevens het ideale voorbeeld van een succesvolle vrouw die er steeds voor gaat, of het nu zonder of met een buikje is. Ze is een manusje-van-alles, die naast modellenwerk en presentatrice bij MENT tv, zelfs een Delhaize in het Antwerpse runt met haar broer Tom. Waar zij haar fans op modegebied een handje bijsteekt, helpt vriendlief Niels De Jonck iedereen zich op lichamelijk vlak weer op-en-top te voelen. Niels is naast een Vlaams model, ook een hoogopgeleide personal coach en voorziet net als zijn ouders die het Fitness center Synergie Wellness Point in Wommelgem uitbaten, gans Vlaanderen van een grote brok energie. Een mooi koppel die niet enkel de beautygenen bezit, maar zeker ook de brains. We wensen hen beiden een mooie toekomst toe met hun prachtige zoontje!

Bio van Kim Van Oncen

Meer Over:

Kim Van Oncen

Bio van Niels De Jonck en Sonja Kimpen