.
News Image

Komen Eten vindt de weg naar Wallonië

Van 4 tot 7 februari trekt de Komen Eten-ploeg maar liefst twee keer naar Wallonië, want Gert (in een chalet in Rochefort) en Thierry (in Gembloux) nodigen hun gasten uit bezuiden de taalgrens. Of dat ook betekent dat er typisch Waalse gerechten op tafel getoverd worden, zullen alle VIER-kijkers samen ontdekken in deze nieuwe afleveringen van Komen Eten!
Op maandag gaan we langs bij de de 18-jarige Renata uit Schilde. Haar ontbreekt het niet aan ambitie. Ze volgt een opleiding tot schoonheidsspecialiste, werd verkozen tot Miss Elégance en als het even kan wil ze uitgroeien tot de nieuwe Véronique De Kock. Renata is het gewoon om in de spotlights te staan en wil haar ervaring in het modellenwerk aangrijpen om ook in Komen Eten sterk in haar elegante schoenen te staan. Ze is erg op luxe gesteld. Tegen een glaasje champagne zegt Renata nooit neen, zeker niet als het in Swarovskiglazen geschonken wordt. De fles die ze voor haar Komen Eten-gasten ontkurkt is een Charles Heidsieck uit 2000, kenners van de gouden godendrank mogen nu al beginnen watertanden. Renata kent naar eigen zeggen alles van etiquette door de vele restaurantbezoekjes met haar ouders, maar hoe ze rustig moet blijven achter het fornuis heeft ze daar helaas niet geleerd...