.
News Image

Lesley-Ann Poppe opent The Beauty Clinic

Lesley-Ann Poppe zit ook in 2020 niet stil.


Lesley-Ann Poppe is reeds 15 jaar lang actief in de beauty branche. Haar concept, de Beauty and Medical Academy, is uitsluitend gericht naar de professionele schoonheidsspecialisten. In deze gespecialiseerde academies kunnen esthéticiennes opleidingen volgen in de nieuwste beauty-technieken en zo hun vakkennis up-to-date houden. Door continu onderzoek te doen naar de allerlaatste Hi-Tech Beauty Technieken, beschikt de Beauty and Medical Academy over een schat aan kennis en ervaring.



Sinds begin deze week kunnen ook consumenten profiteren van deze kennis, afgelopen week opende Lesley-Ann Poppe de deuren van haar eerste Beauty Clinic. In dit gloednieuw concept wordt gebruik gemaakt van de allernieuwste apparatuur en technieken om zo zeer resultaatsgerichte behandelingen aan te bieden. The Beauty Clinic is gespecialiseerd in tanden witten, huidverbetering (anti-aging, anti-acné, hyperpigmentatie, verfijnen van poriën,…) en Colombian Butt Lift. Ideaal om vlak voor de feestdagen je look te boosten met een stralend witte Hollywood-Smile, sensueel prominentere billen of een volledige Cannabis Beauty Behandeling.



The Beauty Clinic helpt je je goede voornemens waar te maken! In de top 3 van goede voornemens voor het nieuwe jaar, staat zeer vaak “een aantal kilo’s verliezen”. Om onze klanten dit voornemen te laten waarmaken, biedt The Beauty Clinic vanaf januari een “moeiteloos” afslankingsprogramma aan. Hierbij gaan we gebruik maken van de allernieuwste cavitatie- en cryolipolyse-apparatuur om vetcellen af te breken, zonder dat de klant hiervoor enige moeite hoeft te doen. In combinatie met gericht voedingsadvies en vetverbrandende supplementen, is resultaat gegarandeerd.

Alle info op https://www.beautyandmedical.pro/INSTITUUT .