.
News Image

Maandag in Komen Eten

Wie is de kandidaat op dit schrikkeldagje?
De 36-jarige Andy werkt en leeft als beenhouwer tussen het vlees en de worsten. Het is zijn grote passie en hij is er al 15 jaar full time mee bezig. Het mag niet verbazen dat Andy het niet echt begrepen heeft op vegetariërs en hoopt dan ook vurig dat er geen exemplaar aan zijn tafel zal plaatsnemen vanavond. Andy ontvangt zijn gasten vanavond in zijn gezellige woning waar hij beschikt over enkele technische snufjes op verlichtingsgebied. De juiste verlichtingskleur kan hij selecteren op een touchscreen, want elke gelegenheid vraagt om een aangepast kleurtje. Als voorgerecht kiest Andy voor een Keiems bloempje, een soort Camembert die gemaakt wordt in een hoeve in Diksmuide. Een gegeerd product bij topchefs, maar vandaag gewoon bij Andy op het menu. Hij zet zichzelf op kookgebied op dezelfde hoogte als pakweg Piet Huysentruyt of Jeroen Meus. De gasten mogen dus op hun beide oren slapen. Oude Komen Eten-bekende Nils Landers (http://www.vier.be/komeneten/deelnemers/nils-uit-astene) komt de boel nadien nog helemaal op zijn kop zetten met een optreden in zijn bekende stijl.

Komen Eten, van maandag tot donderdag om 19.50 op VIER.